maandag 15 november 2010

Politie Gent nodigt u uit

Politie Gent wil tijdens deze week even graag de hand reiken aan de senioren die zich nog niet zo thuis voelen in de virtuele wereld als zij die er al jaren op los surfen. De politie is namelijk ook online sterk aanwezig. We willen u graag betrekken in onze internetdialoog om zo het virtuele contact met u te verbeteren.

We streven ernaar zo de banden met gepensioneerde en andere senioren te versterken. Met deze blog willen we de drempel zo laag mogelijk houden en u uitnodigen om samen met ons wat te experimenteren. U kan niets verkeerd doen en we nodigen u uit om u via de website wat beter te leren kennen.

Op de site www.politiegent.be vindt u dagelijks nieuwe berichten over het werk van uw politiezone. U kan er lezen over de verschillende externe projecten waarmee we bezig zijn en u vindt er leuke jongerenweetjes. Dat zijn al die fleurige knoppen die u op de startpagina ziet.


Verder hebt u een uitgebreid menu aan de linkerkant. Hier kan u onder andere de link kiezen naar onderdelen als De buurtinspecteurControleacties en Verkeer, een informatieve Vraag-en antwoord pagina en zo veel meer. Wie weet kiest u later nog voor een aangifte via het e-loket?